lördag 4 januari 2014

Skogstroll

Idag har ponnyerna fått vara ute på en riktig skogstur. Härligt mjukt underlag och de tog verkligen i där de gick och trampade fram.

Diva hade ryttare på sig idag och ryttaren hann dessutom falla av. Jag har ingen aning som hände om Diva snubbla till eller studsa till men ryttaren föll i marken men for direkt upp igen, ingen fara där inte.
Diva var annars superpigg och glad att gå i skogen, sen när vi kom på vägen igen så slocknade hon och blev slö, men åter när vi svängde in på skogsvägen igen så blev det fart i henne! Vi fick nämligen kryssa omkring lite då det var fläckvis med is i skogen också.

Alma konstaterade jag idag att har nog någon tand som ligger och gnager på, hon tuggade så konstigt och verkligen visade åt mig att det var jobbigt, så det blir minsann att ringa veterinär på tisdag. Och inte använda bett förrän någon checkat till henne.
Men hon fick hänga med på skogspromenad, promenerar ju alltid i repgrimma iallafall så där behövs inget bett. Hon var jättepigg och glad över turen i skogen hon med, men helt kontrollerbar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar