måndag 3 december 2012

En tur till massören

I helgen på lilla jul var Lumikki och Alma till massören.

Lumikki blev behandlad först och återigen spänd i ryggen och korset. Fick en kramp i vänster sida och dessutom puls i alla hovar. Oj oj oj.... Nu blir det att ta kontakt med veterinär och se vad man kan börja göra, något är ju helt klart fel. Och vad det verkar så kommer problemen tillbaka även fast man får bort spänningarna. Suck..!

Alma hade spänd rygg, som jag gissade, och samma med svansen, som jag också gissade. Fick medel för hennes hosta också så hon ska klara bättre av höet i vinter. Och så fick hon njurkur också. antagligen behöver hon bli behandlad nästa år också i januari för sin spända rygg.

Diva fick stanna hemma, och det verkade inte ha rört henne mycket. Kom lugnt gåendes då vi kom hem och gnäggade glatt. Så länge det finns mat så funkar allt.

Och idag har det kommit några centimeter med snö också så damerna har tydligen haft fullt upp med att rulla omkring och busa fick jag höra av svärfar. Jag däremot har varit 3 ½ timme övertid i jobbet, så det blir hästfri dag minsann idag förutom detdär basic som behövs göras, dvs vatten och foder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar