torsdag 28 november 2013

Nytt i hästgarderoben

Nytt införskaffat till ponnyerna. Jag har inte köpt något onödigt, förutom tomteluvan.

Sadel till Diva, samt kåpor till juniorstigbyglar. DOCK så följde inga stigbyglar med, läste inte alls infon så en stor miss av mig, men kåporna har jag ju iallafall klart så om någon har begagnade junior stigbyglar köper jag gärna.
Och nya plattor till mina egna stigbyglar. Fruktansvärt vad mina var nötta, men hur många år har väl de inte varit i bruk då ? Säker 7 år då det är stigbyglar från Bellas tid och de har varit använda i Sverige också.

Annars då. Stormigt blåsigt kämpigt kan man säga lugnt om dagens väder idag. Diva var lite utflippad och var rädd för en hötapp som rullade förbi henne, medans Alma var lugn och nöjd.

Saltsten fick de in i hagen idag. MUMS tyckte de. Den har varit slut i några veckor den förra så nu var det kalasigt gott.

NH tränade och visade lite övningar åt en tjej idag. Det gick helt bra och Alma fick agera visningsobjekt. Diva var så knasig så vet inte om det skulle ha gått att få något vettigt ur henne idag. Alma visade iallafall gott exempel, även om saltstenen var dubbelt intressantare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar