fredag 27 december 2013

God jul!

Ponnyernas julklapp som Lady
blev snål på också. Hon gillar också
morötter.

Mulleburkar, underbara eller hur ?
God jul på er alla i efterskott!

Ponnyerna har haft en riktigt lugn julhelg och fått äta gott och ha det skönt. De fick en liten julklapp i form av pepparkaka, knäckebröd, morot och två sockerbitar på var. Mums tyckte Alma, Diva var med skeptiskt och speciellt mot pepparkakan. Den tyckte hon var ganska äcklig.
En annan julklapp de fick var av gubben M som var på ett besök igår på minst en timme. De fick en ny borste som en blind man har gjort och så en stoooor säck med morötter ända från Östensö.

Sen sist har jag hunnit ha ut ponnyerna på promenad, Diva har blivit riden en timme i terräng vilket gick helfint och så har jag dessutom hunnit tömköra henne en gång. Det var nära en kortslutning men fick henne ner på jorden igen istället för en hopp och studs uppvisning.

Måste också visa en hästig grej jag inhandlat. MULLE burkar. På varje sida finns en bild av mulle, men det är olika motiv av honom och det är så himla snyggt. Dessa ska komma till användning i Lepplax sen när vi flyttat dit. Tills dess får de lugnt vänta på sin tur i förrådet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar