onsdag 13 februari 2013

Lejonkungen

Idag har vi varit ute med ponnyerna jag och M. Alma var på gång och stundvis med och stundvis i egna tankar. En snöklimp som såg ut som klippan ur lejonkungen så blev hon haj för, antar hon såg Scar i vitögar. HAHA! Alma blev riktigt mental slut av en timmes promenad, hon tugga, gäspade och höll på en bra stund hela tiden. Hon är otrolig att ta in saker i skallen just nu, av någon underlig anledning ? Kanske hjärnan vaknar till liv efter våren?
Idag fick jag inbokat tillridning av henne i Nykarleby. Det känns roligt, men lite nervöst också. Gillar ju inte att skilja på Alma och Diva överhuvudtaget, men nu blir det ju så i sommar. Det känns ju bra att skilja på dem nu när de är i bra skick os.v. Om Diva skulle ha magsår skulle det ju inte gå. Och ni behöver inte oroa er, Diva lämnar ju inte hemma ensam.

Diva lunkade mest på, hon skulle nog helst av allt sett att vi skulle ha joggat en liten bit iallafall, det gick tydligen lite FÖÖÖÖR sakta. Lät henne få lång rep emellan så hon fick jogga upp en liten bit iallafall.

Två nöjda damer kom hem iallafall. Vi fick mockat undan, fixat mat, vatten och lagt äpplen och deras fodertillskott eller vad man ska kalla det ? Om ni är intresserade av produkterna kan ni läsa om dem här: http://www.ameproducts.se/ame_hast_grund.htm
De är verkligen att rekommendera, jag och ponnyerna storgillar dem! De har gett ett otroligt bra resulutat på Divas knän och soleksem, så pröva detta om ni har problem med något av det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar