lördag 7 april 2012

Ny design igen


Huua... den senaste orange designen var för hemsk. FY för den! Nu har jag knåpat ihop en egen som är bättre än den förra.

Ponnyerna mår bra och allt är som det brukar. På bild ser ni när vi var ute med ponnyerna på promenad och Diva hade för första gången på sig tränset och schabraket utanför hagen. Det gick bra, men började försiktit och gick bara 20minuter med henne nu första gången. Hon är väldigt positiv till allt man gör med henne, men ändå måste man minnas att hon är bara liten ännu, fast hon emellanåt verkar vara så vuxen.

Idag har ponnyerna fått delta i påskfirandet och gått påskhäxor till utvalda hus. I början blev det lite rörigt, men sen blev allt sådär lugnt och bra som det brukar vara och töserna fick nöjda gå hem med ngr sockerbitar på var. Besöken var dessutom riktigt uppskattade av alla vi besökte.

Jag har fått ihopknåpat också en hoppfilm då Josefin var och hoppträna Alma här om dagen. Det gick superfint och ponnyn hoppa snällt och bra! Duktigt!
Jag har lärt mig att använda Windows movie maker igen och musik blev tillagt i videon. LOVE IT! http://www.youtube.com/watch?v=4S0B5DgClzQ

På måndag ska vi iväg till NURK på en träningstävling i Dressyr. Hoppas och håller tummarna att allt ska gå bra!

ha en jättefin påsk allihopa! / Sabina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar